Topp 5 Print-on-Demand-tillverkare av tygpåsar

 


                                                            



Återanvändbara tygpåsar hämtas från dunkel och förvandlas snabbt tillbaka till ett hushållsbehov eller till och med ett moderiktigt föremål när mänskligheten blir mer medveten om plastens skadliga effekter på miljön. Därför, om du designar din väska, kan du använda den för att göra ett modestatement förutom att bära saker till skolan eller en picknick.

Att lansera en online miljövänlig väska print-on-demand-butik är helt logiskt i ljuset av den ökade miljömedvetenheten i en världsomfattande skala och sökandet efter personlig särart.

Utskriftskvaliteten, leveranseffektiviteten och kostnaderna för tjänsterna bör alla beaktas när du väljer en POD-leverantör. Vi tillhandahåller en lista över välrenommerade print-on-demand-tillverkare för väskor.

Printful

T-shirt med tryck är en pionjär på marknaden eftersom den ger ett brett utbud av tryckmöjligheter (inklusive broderi, tryck direkt till plagget och sublimering) samt möjligheten att lägga till personliga taggar och klistermärken till produkterna och förpackning. Printfuls mockup-generator gör anpassningen enkel, och deras tillverkningstid på fem arbetsdagar är ett ganska övertygande erbjudande för att få ditt företag.

T-Pop

Detta franska företags full-cykel print-on-demand-tjänster är idealiska för snabb leverans av ett trettiotal POD-varor (tillbehör ingår) i hela Europa. Företaget använder ingen miljövänliga plastförpackningar, vilket lockar kunder som är oroliga för miljön.

Gelato

Verksamheten levererar sina varor till mer än 200 nationer runt om i världen och ansluter smidigt till de viktigaste försäljningskanalerna online. Det är ett möjligt alternativ för en POD-leverantör på grund av dess breda produktarkiv och snabba leverans (ofta inom 72 timmar).

SPOD

Den har med största sannolikhet en produktionscykel med en vändning på två dagar. Med sina banbrytande utskriftsmöjligheter ger SPOD kunderna chansen att anpassa sina mönster och bilder med sina mönster (som laseröverföring och specialflex, för att nämna några).

CustomCat

Eftersom det är ett USA-baserat företag är det enkelt att välja det om du vill rikta in dig på den marknaden. Dess styrkor inkluderar ett enormt POD-produktutbud och en snabb handläggningstid på tre arbetsdagar.

Att missa denna chans att sälja sina föremål i den digitala tidsåldern, när vi alla är aktiva på sociala medier, vore ett brott. Att använda Instagram eller Facebook för att marknadsföra och sälja dina POD-artiklar är alltså ett fantastiskt sätt att få ut ditt namn, träffa nya människor och utöka din marknad.


Comments

Popular posts from this blog

Fördelar med att använda specialiserade utskriftstjänster

Hur kan ett Tote Bag Company startas?

Vad exakt är Print on Demand-muggar?